dimarts, 15 de setembre del 2009

La Plataforma sense Abocadors organitza la xerrada sobre els efectes de la contaminació en la salut el 19 de setembre


La xerrada, que anirà a càrrec de l'oncòleg infantil, Josep Feris, es farà a la sala 6 de l'Ateneu. L'activitat va quedat ajornada el 6 de juny passat i els membres de la Plataforma van acusar l'Ajuntament d'haver prohibit l'acte.

Plataforma Cerdanyola sense Abocadors organitza el proper 19 de setembre la xerrada amb l’oncòleg infantil de l’Hospital Universitari de València i epidemiòleg mediambiental, Josep Ferris, que va quedar ajornada el 6 de juny passat. Ferris parlarà dels efectes de la contaminació sobre la salut. Segons el president de l’Associació Via Verda, Roger Caballé, la raó de portar aquest especialista a Cerdanyola es fonamenta en la presència dels abocadors a Can Planas.


D’altra banda, per a Òscar Pérez, del Centre Ecològic de Projectes Alternatius (CEPA), la conclusió que es pot treure de tot el procès de Can Planas és que el pretesos processos de participació ciutadana i transparència acaben sent processos de legitimació d’un seguit de projectes.


De la seva banda, la representant de Via Verda, Rosa Guallar, considera al.legals aquests projectes i acusa l’Ajuntament de no defendre al municipi davant el problema que representen aquests abocadors La Plataforma ha anunciat que continuaran treballant per trobar una solució a aquest problema.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada